Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir aldrig som man tror

Av dom som fick
odödlighetens stämpel
var det få
som önskade den

Av dom som önskade
odödlighetens stämpel
var det få
som fick den




Fri vers av stenhur VIP
Läst 835 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-30 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP