Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har vi vår väg att vandra


Du hann aldrig få några stora skor
med dina avtryck blev gigantiska

Hon kröp ner i ett av dem och sökte tryggheten
gjorde sig ett liv precis där ditt tagit slut

Men de var först när hon tog sats
och hävde sig upp över kanten
som hon förstod vart du hade varit på väg

Framåt




Fri vers av HQ
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-30 23:27



Bookmark and Share


  genni VIP
Sååå bra Du skriver!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ