Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken var ovärderlig så som värdelös


Det finns För många sidor av ett mynt
konstaterade hon och lät slanten falla




Och så fastnade hon där igen
i detta eviga pendlande
mellan gnistrande vintervikar
och frostbitna snöstormar




Fri vers av HQ
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-30 23:34



Bookmark and Share


  genni VIP
"och lät slanten falla"
fastnar speciellt för de orden,
men gillar hela dikten!
*applåd*
2009-01-14

  Sophia B
Mjukt och ömt men med en aning irritation. Vacker beskrivning.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ