Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ostämd gitarr - Ett oälskat hjärta

 

 

jag har ett ostämt piano i mig
som ingen rört på så länge nu
tangenterna är täckta utav damm
oönskad, oanvänd och kall
utan kärlekens toner som gör mig varm

och jag har en ostämd gitarr i mig
som gråter i nattens mörker
men när dina fingertoppar
rör vid mina strängar
spelar mitt hjärta melodier
ingen någonsin hört förut

kärleksballader
om dig och mig

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 761 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-30 23:43



Bookmark and Share


    Jojjan
Underbart målande. Det bästa jag läst här sen jag slutade skriva ;)
2008-12-31

  HQ
De två första raderna är så underbara
Du sätter ord på en känsla som jag tror många har upplevt.
Vackert!
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP