Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

extra sekunden


nu , inte då
nu , inte sedan

nu , i detta blixtsnabba ögonblick

tänker jag på den sekund

som läggs till vår tid
nästa natt, inte nu

den sekunden som tillägg
kan avgöra

vadsomhelst

kan innehålla hur många
händelser som helst

som bonus till
oss alla

i vår tideräkning
vad sägs i den sekunden

vilka blickar möts inte
i denna tilläggssekund

vem får ett slag
vem får en kyss

vems lilla pudel morrar just i den sekunden ?




Fri vers av näsan
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-31 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan