Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din lycka är viktigare än mina behov så


allt du är värd ska du få; Vara ifred

 

 

spelar gör en hjälte

slammer skrål och hammarvrål

när poängen rasar

 

spännande värld i ruta

för bortdrömd liten tös och hundar

hukar smällar tröstas

 

viktigaste tuffan lever stön och

spegelmätning

åmar leenden så ramen rinner bort

 

och jag låter min mobil

vara den väg jag inte kan välja

 

önskar dig ostört gott nytt

och en tanke om förlåt

med hänsyn

 

att lyckan är din

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-12-31 22:31



Bookmark and Share


  Hans Christian
Tycker jag mkt om. Spec strofen om mobilen.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri