Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år

Raketer i luften

fest i Sverige

humanitär katastrof

i Gaza




Övriga genrer av Rolando Furioso
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-01 01:31



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Visst ÄR DET ORÄTTVIST!?!?!
Hur vi kan kalla oss medmänniskor,
humanitära, kärleksfulla och bara
låta det fortgå!?!?!
Kanske dags för bojkott av allt Israeliskt
och Palestinskt producerade varor?
2009-01-14

  korpfjäder
Uh, den svider i mellangärdet precis som den ska.
riktigt bra text det här!
2009-01-01

  Miss Mod
Alla är inte bjudna på festen.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso