Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009 lite vinklat

Avancerade med alkohol
i kylan som saknade fingrar
och ändå frätte snöflingor
asfalten glittrade nyår
den där elaka blicken i mina ögon
gömd under luggen
och om livet är rock'n'roll honey
är vi färdiga att börja nu
ombedd att ge resumé
av alla sanningar
men jag minns inga alls av dem
bara i flödande sekvenser
av flerstaviga ord
att helt obesvärat kunna göra känslor
till meningslöst nonsens
så jävla trött
på honungssöta fraser
men då och då ler jag
när atmosfären blir bisarr
nu applåderar man ut
det gamla året




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-01 14:23



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket snyggt vinklat!!!!Applåder!
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira