Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fyller lungorna med ljus

 

nyisen har redan lagt på minnet
rävens spårlöpor
korpropet klongar mot bergen
isen råmar tillbaka
och jag fyller lungorna med ljus
ljus
ljus




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-01 16:59



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En dikt med energi och liv, gillar ordet "klongar"
och att "isen råmar tillbaka"
2009-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Gillar speciellt det där med korpen...

En veritabel vinterdikt.
Varje årstid har ju trots allt sin tjusning.
Tar man bort julen kan vintern vara uthärdlig.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger