Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anmälningsfall

En käkkirurg kallad Underbetts-Hans
var en av de bästa som fanns,
tills han tappade hakan
ner i en slaskspann,
från en patient nu kallad Överbetts-Franz.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-01 17:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehehee..du är för härlig!!!
2009-01-04

    tramp
ha ha riktigt bra ! !
snygga rim
2009-01-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det kan gå
så Du till det
kan få, hänt på
jobbet, undrar jag då...
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick