Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig några ord..

 

 

ge mig några ord

som

jag kan förvandla till svalor

eller 

andra

 

fåglar

 

som kan flyga till dig

landa på din balkong

sitta där

en stund

och sjunga

eller bara visa upp mig




Fri vers av micke marin
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-01 23:38



Bookmark and Share


  comvidare
Så mysigt! En domherre gjord av ord, den ska jag drömma om.
2009-01-07

  Lyckohäxan Enediel
Undrar vad det är för ord du söker...kollbri?
Hursom så är det fina ord du har skrivit här :)
2009-01-02

  friheten
Jättfin, gillas
2009-01-01

  Blåbäret
åhhh denna var underbart skön..ska kolla ut på balkongen tror jag :)
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin