Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsafton

 

som en kalv släppt på grönbete
dansade jag in i det nya året
under stjärnorna
in i en gemenskapens ring
i stor glädje

Hey Tonight
hand i hand med The Wild Rover
över frostnupet gräs

jag stapplade inte orkeslös
in i pensionsåldern
 
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-02 00:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
dansar såväl orden som kvinnan den natten, "över frostnupet gräs ", trevligt symbolspråk, ja...
2009-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Ett stråk av den Gröna Ön mitt i den svenska vintern.
2009-01-02

  Elaine.S VIP
Nej!! inte låter du orkeslös inte:)) Inte på långa vägar, dansa på du!!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger