Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om den där kvinnan...


När jag ser dig

När jag ser dig
Lyser himlen på natten
Och marken du går på
Blommar förbi all asfalt
Luften du andas
Är het och brinnande
Din hud är len när jag rör den
Som sommarens vindar
Tiden stannar och rymden tystnar
När jag ser dig




Fri vers av Karmar
Läst 685 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-02 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar