Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

 

jag ropade
älskar dej
och ekot svarade
dej ej
ej
ej..

aldrig
mer




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-02 13:09



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sorg i korta ord som talar.

Eva
2009-01-02

  kia k-n
Korta ord om stor sorg.
Skär i hjärtat.
Varm kram .
Kia
2009-01-02

  Night Soul Woman
Hmmm . . . det beror på vilket ord man betonar . . . eller? Klurigt skrivet! Tack för läsningen!
2009-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Story of my life.

Väl skrivet.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger