Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operation


att karva ut sitt hjärta
med benkniv

en livräddande operation
då giftet sprider sig snabbt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 13:13



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ibland ett måste för att inte förgiftas och gå under. Träffsäkert beskriver du detta svåra.

Eva
2009-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Ibland får man offra det näst bästa för att uppnå det bästa.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger