Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar jag?

oj
någon har visst väckt upp
det lilla pirret
där inne
mhm, jag tycker om det

det känns som om
mitt hjärta
börjar slå
lite snabbare
och ja,
jag tycker nog om det

fast ändå,
den där rädslan  finns kvar
den där
pang, bom, krasch
och krossat-hjärta-rädslan
vågar jag?




Fri vers av linneajehn
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 17:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är glad så länge mitt lilla "pirr" inte gör sig påmint alls. Faktum är att jag bad Gud ta bort det. Helt.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn