Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det plats?

 

finns det plats för en människa
en som strävar på ensam
vinner små segrar
över sig själv
faller i små gropar
och gör så gott hon kan?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 506 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-02 18:15



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
little by little kommer små segrar
för att sedan ta sig upp ur livets gropar.
2009-01-03

  Eva Langrath VIP
Massor av plats finns det.

Eva
2009-01-02

  Night Soul Woman
Ja, men en sån människa tar ingen plats. Så ja, det finns plats;)Tål att tänkas på:) *applåd*
2009-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Vet inte.
Har aldrig varit en.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger