Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är kanske så vi hör ihop

Mitt namn är ett
komplicerat
svåruttalat
jobbigt-att-säga-namn

mitt namn är också
främmande för mig
för jag har
sett dig skriva det alltför många gånger

när jag läser mitt namn så läser jag ditt namn
och jag vill inte behöva byta namn för
mitt namn är
det enda jag har kvar av oss






















det är kanske så vi
hör ihop




Fri vers av åttabitar
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar