Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa dagar känns allt pannkaka, ni vet nog vad jag menar...


Pannkaka

Regnet faller alltför tätt
och nu ler sådär snett
igen,
utan att le med ögonen.


Inga smilgropar i ditt sätt,
men vem sa att jag haft rätt?
Du vet, jag blev alltid så upprörd och skrek
i falsett.
Kanske var mellanrummet allt för tätt,
som om vi vuxit ihop
till en plätt.



- Kära Pannkaka, jag är mätt.




Fri vers av oprivat
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-08-22 21:55



Bookmark and Share


    livräddaren
ja alla vet vi ju hur det känns...denna dagen har faktiskt varit en pannkaka så det smäller om det.söt dikt!
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat