Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 väntar under njutning. (omvänd hetsjakt, där jag en gång flydde för mitt liv. - ur eget perspektiv. som det blev.. till slut. ändå.)


"jag väntar än - mitt liv är väntan"

 

[skräcknatten, 19år, resultat förfrysning, förföljelsemani och 30 års mardrömmar - tack för att det är över]

 

Kliver ut med min kniv

oanvänd

 

över dig

vägen

livet går

 

hos mig

 

än i ena diket

än i andra

 

väntar

på en sten

tills du åkt förbi

efter

motorstoppet

 

 

då kan jag sen

lugnt

 

 

i min takt

igen

 

fortsätta hålla eggen

intakt

 

Tack

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-01-02 23:42



Bookmark and Share


  Hans Christian
Så, snyggt slut, du skriver så musikaliskt.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri