Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återigen en halv liter kaffe...


Galenskap

ett bultande hjärta
en ökande puls
adrenalin som sprutar och framkallar min galenskap

tuggar fradga och undrar när det går ur kroppen
djävulen som växer inom mig
ondskefulla ord som sprutar och framkallar min galenskap

slår sönder mitt inre med tårarnas smärta
självskadebehovet som visar sig
hemska tankar som uppstår och framkallar mig galenskap




Fri vers av staff
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-03 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff