Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är lika sa gud, och snurra en hårslinga runt sitt finger.

Han vidrörde min öronsnibb när
han smekte ord i mitt öra, avslöjade
att vi var likadana, sedan log han
och jag fick stjärnor i ögonen som
tindrade endast för honom.

Han fyllde år, så jag bjöd på en drink.

Luften var full av ljud men jag hörde
varje andetag han tog i min närhet,
och ett konstant behov att röra vid
honom drog sig över mitt medvetande.

han sa att jag inte skulle tro,
tro på vad folk säger,
han sa att
vi är lika.

Samtalet varade längre än vägen hem,
och någonstans mellan min dörr och
evigheten kysste han mig kärleksfullt.

Hans uppknäppta skjorta blottade
bländande hud full av stjärnstoft.

6,751,249,392 stycken.

Smekande fingertoppar,
över varje stjärna.


Han
drog
de
till sitt hjärta där en stjärna som lyste extra starkt
pulserade sin energi till min kropp och jag rodnade.

din själ, viskade han.





Fri vers av Sophia B
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-03 00:39



Bookmark and Share


  Svartsilver
vacker som en solnedgång.
:)
2009-05-01

    ej medlem längre
Smekande, viskande och mycket vacker och sensuell text. Det känns som om det finns ett förtroende här, en tillit, ett myndiggörande och någon slags förverkligande beröring av diktjaget. Gillade särskilt slutet. Energin till kroppen, stjärnan och det lilla rodnadet som är Själen...Klar applåd från mig!
2009-04-30

  Yrre VIP
Å så äckligt bra!!!!
2009-01-24

    Bodil Sandberg
Älskar den här dikten..luften var full av ljud men jag hörde varje andetag han tog i min närhet ..nånstans mellan dörren och evigheten kysste han mig kärleksfullt..är ett par strofer jag niger extra för
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B