Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men du har väl rätt

som du alltid haft


och jag älskar din visdom
om du delar den med mig

jag ska älska dig för alltid
om du delar det
med mig




Fri vers av supersurrealist
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-03 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist