Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att kärleken är starkare än den borde...


För att jag älskar dig...





Jag önskar att du skulle ta min hand och säga att allt ska bli bra
((Att du ska ta mig till en plats fylld och Lycka och Kärlek))

Jag önskar att du skulle ligga bakom mig på kvällen och skydda mig från mörkret
((Att du ska rädda mig från allt ont och ge mig Drömmar av Glädje))

Jag önskar att du skulle sova när jag vaknar så jag får se ditt Vackra fridfyllda ansikte
((Att du ska ge mig Lugn även när du sover))

Jag önskar att du skulle krama om mig när jag är rädd och vara min prins på jorden
((Att du ska hålla dina armar hårt runt min kropp så jag inte försvinner))

Jag önskar att du skulle viska i mitt öra att du aldrig vill att jag ska gå
((Att du ska ge mig din Kärlek, som jag egentligen inte förtjänar))




Fri vers av Angelina
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-08-22 22:22



Bookmark and Share


  Pii3
läser du mina tankar?? Det kändes lite så iaf...
Återigen har du lyckats väldigt bra, jag förstår exakt vad du menar...
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Angelina