Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa små stenfilurer gör jag själv.
Jag börjar med att plocka vackra stenar som jag sedan trumlar...




STENFILUREN

 

En stenfilur kan se ut hur som helst. Den är nära besläktad med gnomerna som är en av de fyra elementarandarna (gnomerna - jord, undinerna - vatten, sylferna - luft, salamandrarna - eld).

Ta stenfiluren i handen, se och känn in den. Slut sedan ögonen och känn hur du lämnar över alla bekymmer, tankar och oro till stenfiluren. Ställ den sedan vid din säng och sov lugnt. Under tiden du sover, grubblar stenfiluren på dina bekymmer, tankar och oro åt dig.

Och vem vet, när du vaknar kanske dina problem blivit mindre eller till och med att det dykt upp en ny lösning? Sänd då ett litet tack till den lilla stenfiluren."




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-03 10:11



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så fint att ha en stenfilur till hjälp.
2009-01-05

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så mysigt det låter och vilken härlig syssla du har! Jag samlar också på stenar, men gör inget med dem. Förutom att spara, ta på, titta på och njuta.
2009-01-04

  Annette Andersson
Tack, nu är de fyra elementen representerade av avr sin emelementarande.
2009-01-03

  Yvonne
Kul hobby. Hur trumlar man stenar? Funderar också över elementarandarna. Du har skrivit vatten två gånger. Den ena är väl luft?
2009-01-03

    sunnanvind
Oj....vad gulligt!:))
2009-01-03

  Cris
Söt... och säkert bra att tala med.
2009-01-03

  Ronny Berk
trevligsaker i ord och bild; tanken om smekbara stenar tilltalar mej , men för att avslöja min okunnighet...hur trulmar jag utan att skada stenarna...
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson