Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta av sten

 

Nyår

De tre stora orden

Kanske var det alkoholen

Jag är en idiot

Med ett hjärta av sten

2009 kan dra åt helvete

Tystnad

 

Och jag tänker fan inte önska er Gott Nytt År!




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-03 18:27



Bookmark and Share


  RiJoKu
Väldigt provocerande!
Bravo
2009-01-18

  Svante
Tappa inte hoppet om år 2009 än, för det är långt kvar tills nästa år.
2009-01-11

    Tea Alex
De tre stora orden, tänker: Jag älskar dig?
2009-01-06

    Wewill
bra skrivet, ibland går allt fel!
2009-01-03

    Herr Ångest
Akta dig för självuppfyllande profetior..

Så få ord som ändå berättar en hel historia om vad som kan ha hänt under nyår.

Dina ord brinner.. direkt från hjärtat.. o såvitt jag vet så kan inte sten brinna.. ;)
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel