Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet, lite som att en sekundreva öppnar sig! 




Jag har vilat i en väntan

 

 

Visste och väntade

tretusen ögonblick och ett fjärde

och i ett skimrande

rentav flimrande

ögonblänk av skärpa

visste jag vad jag väntanvilan ville mig

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-03 15:38



Bookmark and Share


  Bo_67
åh, den här är bra! :-)
2010-08-07

  korpfjäder
insikten som kommer som ett blixtrande ögonblick och stannar gillar jag.
2009-01-06

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!!
2009-01-03

  Quasimodo
Skön att läsa, väntansvila och sekundreva, gillar skarpt och det blir en applåd för den !!!!
2009-01-03

  Mona*
Väntanvilan...
Nyfiken blev jag nu.
2009-01-03

  Ronny Berk
intresseväckande glimtar av oändligt vilande väntan - svårtolkat just som god poesi skall vara...
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP