Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför känner jag så för dig

Det blir aldrig vi
jag lovade mig själv
att ha mitt avstånd

men mer och mer fylls jag
av begär
känner saknaden
av något jag inte kan få

varför känner jag så för dig
när det jag vill
och det jag känner inte längre
är på samma nivå




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-03 18:01



Bookmark and Share


  karenina VIP
ofta är det så att man vill ha det man inte kan få. gör ont
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson