Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraft

Allt börjar flyta i sakta
mak igen ekonomin är
ännu skör men börjar
sakta bli bättre

Vi behöver inte längre
låna slantar för att
klara månaden som
vi annars behövt få
göra

Så med detta känner jag
livskraften börjar åter vända
att snart kanske kunna
få unna sig något roligt
igen

Så känner mig mera trygg
i min tillvaro igen så att
äntligen våga njuta av
livet igen än att alltid
behövt grubblat hur allt
ska funka men nu är det
ju på väg att lösa sig




Fri vers av Ann-christin
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-03 19:31



Bookmark and Share


  UllaBritta
Hejsan, när jag läser dina ord, i allvar skrivet så tror jag att det är mej du skriver om. För det kunde det vara.
Det är ju så, när man skriver något som en bok dikt eller annat så skall gemene man känna igen sig i texten. Det har du lyckats med. Från första ordet rycks man med. Och vill bara läsa mer. Tack
UllaBrittal
2009-02-26

  Maria T
Så skönt att allt börjar lösa sig
och livskraften återvända
2009-01-04

  Ronny Berk
en berörande text, förklarar väl livets vardags bekymmer, ja...
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin