Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vann årets första rond av känslor

Ville du
strö lite mer salt i såren
när du klappade min hund
med handen
som en gång
flera gånger om
slitit av mig mina kläder
var din silkeslena röst
menad till att väcka något inom mig
där under stjärnorna
för jag vet att du vet att vi minns
och ja jag älskade
atmosfären omkring oss
denna kalla januari kväll
när jag sa
vet du
vi hörs
och gick åt mitt håll




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-03 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira