Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid.....






klockan stannade på halv tre

jag tror det var på natten


har försökt få igång den igen

flera gånger


en vän lyckades få den att starta igen

den gick de två dagarna han var här


den tredje natten när jag var ensam igen

stannade den på halv tre


nu står tiden stilla igen


alldeles stilla




Fri vers av Tothem
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-03 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Något oroväckande över texten.
2009-06-16

    Mejja
Tycker om den stillheten du har i dessa dina ord!
Fylld till bredden men ändock så stilla.
2009-03-04

    Bim
...hm...har du provat med solur eller timglas....
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem