Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sista delen i triologin "vinter" is, snö och nu frost. håll till godo.


frost

det vita täcket sprider sig med små vingar som knappt syns

belägrar varje vrå av den värld jag ser

mina fingertoppar känner känsligt den kalla mark jag ligger på

kinden färgas glasklar av tårarna som rinner

en tunn och iskall filt omger mig i mörkret

mina ögon söker dina,längtar efter värme

frosten sprider sig över mig




Fri vers av staff
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-03 21:58



Bookmark and Share


  Glensan
Känslofullt gillar det
2009-02-03

  Cosmic Johanna
varmt och kallt på samma gång, det är starka kontraster att mötas i.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

staff
staff