Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it's all in a dream ..you c


dina vackra ögon


Jag skriver inte det här i desperation, eller vemod eller nå't annat.
Jag skriver inte för att du ska tänka si eller så, göra det ena eller andra
eller ingenting.
Jag skriver för jag kan inte göra nå't annat (!)

Jag skriver inte för att jag tror jag kan ändra nå't.
Jag skriver inte för att jag tror på ordets makt (...)
Jag skriver inte för att inbilla dig att jag är forlorad.
(nej, tyvärr - även om det skulle råka vara så).

Jag skriver inte det här för allt som går fel.
Jag skriver inte heller för allt jag förlorar.
Eller för att visa allt vad du har förlorat --
Nej, jag skriver det här bara i all hastiget.

Mellan varven.

Jag skriver inte det här för att göra dig upprörd.
Kan jag göra dig upprörd?
Jag skriver inte för att jag vill. Egentligen. Inte alls.
Nej, jag skriver det här för dina vackra ögon skull.


för..
dessa vackra ögon
ser
dessa vackra ögon
ler
dessa vackra ögon
säger..
..mer
säger
dina vackra ögon
för
det är dina vackra ögon
så levande
glittrande
blixtrande

tetandes

dina vackra ögon
förblindar
håller mig vaken
om nätterna
försänker mig i drömmar
om dagarna
för
dessa vackra ögon
finns överallt
i min säng
i min längtans äng
och..
bland mina skisser

ja dessa vackra ögon
finns där
varken jag vill
eller ej
för dessa ögon
dina vackra ögon
tänder ljus
dina vackra ögon
värmer..
mitt kalla hus

ja dessa vackra ögon
smälter min själ
dessa vackra ögon
låter mig förgöras
skönt försvinna
för
dessa vackra ögon
är dina ögon
..dina vackra ögon
i mina ögon

dina vackra ögon
är som
ljuset i kärleken
dina vackra ögon
är ordet i viskningen
smekningens andetag..
dina vackra ögon
är saknadens hjärta
porten till det förbjudna
nyckeln till hemligheterna
mustangen i flocken
svalan i skyn
ja
dessa vackra ögon
är klockan som slår
alla dygnets timmar
dessa vackra ögon
är timmen
i uppbrytningen..

för dessa vackra ögon
är för vackra
dom förhäxar mig
dessa vackra ögon
förväxlar mig
dessa vackra ögon
ser inte mig..

dessa vackra ögon
nu så tysta
mycket tysta
stumma
inte uttryckslösa
inte kalla
men tysta
dessa vackra ögon
talar tyst

oh.. dessa ögon
som sprängde gränser
dessa vackra ögon
som öppnade dörrar
talar nu bara tyst
och nu..

blinkar dessa
blinkar dessa..
oj, skivspelar'n
haka visst upp sig..
dessa..
vackra ögon..
dina vackra ögon

farväl farväl



haha, nu får det bli musik på hög volym !








Fri vers av frantic
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-03 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag skriver inte detta
för att jag är jag
och du är du..
Men vackra ögon
ter sig ibland tysta
då kampen får ges upp
och styrkan funnit högsta hinder..
Vackra ögon
sorgsna ögon
tårar i mängder
på avstånd
så nära...
Aldrig farväl..
Aldrig!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic