Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga

 

somliga nöter vaxduk med sina armbågar
vid köksbordet i Vivalla eller Tiveden
röker Gula Blend och hostar
tittar ut över en snöig gård och tar
en slurk kaffe till

går en vända till spelbutiken
lämnar in tipset
går hem igen

somliga väntar på telefon och brev
somliga väntar ingenting

somliga undrar: livet
var det allt
bara det här?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-04 12:29



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
ja just detta var livet...*ler...senaste kloka ordet var fyll inte livet med år utan åren med liv..... men visst är det skönt att det är upp till var och en av oss att välja vad livet är....
2009-01-04

  Ronny Berk
intressant anklang av livs vara och kunna, att lita på tur eller retur i livs vara , nja - bättre att kunna - "kan själv " enligt redan de små barnen...
2009-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Ja, somliga är så "COMPLACENT". Jag spottar ur mig orden som John Lydon brukar göra.
Men sedan finns det andra som vill utforska, gå på djupet, leva livet maximalt.
Surfa i pastell och dansa i neon.
2009-01-04

  aol
så du bara kan fånga somliga gillas morgana lyfter å hatten kraam
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger