Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar dess vyer...

 

stegen knakar under dess vinterskor

kylan biter allt kallare på dess kinder

 andetagen inhaleras av dess vinterluft

snötäkt landskap öppnar dess vyar




Övriga genrer av Lindizz
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-04 20:42



Bookmark and Share


    Maria Malm
Äkta vinterkänsla.
2009-01-06

  berxper
Allt hänger ihop... Vilken härlig bild du målar upp.
Oj, så bra!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz