Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar känsla..




När vi älskar

blossande kinder

svullna läppar

fuktigt hår  

när vi älskar.. 

andäktig tystnad

salig kärlek

pirrande lår

när vi älskar..

ögon som talar

läppar som smakar

själar som mår

när vi älskar.. 

 

 




Fri vers av hurt and broken
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-04 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbart skrivet!
2013-12-11

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-02-03

  aol
härligt underbart
läs min dikt älska som ett kompliment till din
2009-01-05

  friheten
Helt undrbar skriven!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

hurt and broken
hurt and broken

Mina favoriter
Håller elden vid liv