Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagar drömmar med en fjärilshåv

 

 

 

 

jag trampar i snön
men lämnar inga spår
det känns som att jag nästan inte finns
för jag har bara hål i mina skor

pumpen i mitt bröst
dunkar så tyst
när du inte är här
och ibland känns det som att allt jag gör blir fel
jag vill bara ömsa mitt skinn
försvinna härifrån

mitt jag bleknar
sakta försvinner
smälter under solen
blåser bort
som damm med vinden

dömd till livstid
av ensamhet
jagar jag drömmar
med en fjärilshåv
försöker fånga
kärleken
innan du flyger härifrån

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 630 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-04 21:31



Bookmark and Share


    jeanette nyberg
Kram på dig!

Ännu en fin text.....lever du ensam i tvåsamhet..ellel bara saknar?
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP