Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyla


Haiku G (Kyla)

Knastrande kölden

sjunger i husets väggar

Sorgesångare

© YM Bohman -09




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-04 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det KÄNNS sorgligt att behöva frysa...*S*
Snyggt!
2009-01-05

  L Patrik W Johansson VIP
Jag kontrade den här (och papillons om månens vita klo, om han nu läser det här) med en om vad kylan ställer till med...hicka

Be well,
LPWJ
2009-01-05

    ej medlem längre
Kylan framkallar dubbla känslor..
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER