Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att jag vill försvinna


Tågrälsen


Jag vill leka på
tågrälsen
medans jag väntar på att
tåget
ska komma och
göra slut
på mitt lidande




Fri vers av Angelina
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-08-23 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelina