" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsol och Miljöförstöring dikt (Baserad på Sepultura "Roots, Bloody Roots")




Rötter

rötter, fördömda rötter

rötter, fördömda rötter

rötter, fördömda rötter
länder byggdes på blod det var nåt jag inte förut förstod

nötter, fördömda nötter
om dom inte var så jullikt god,
född i ett land med utsläpp
som född med skör benstomme mig gjort

fötter, fördömda fötter
till och med när Tv-pauser signalerar stress,
nerverna ända ner i fötterna gör ont

rötter, blodiga rötter

rötter, blodiga rötter

rötter, blodiga rötter
hoppas jag är från en ätt med vett, med rena händer från kungablod

nötter, blodiga nötter
i en era av denna onödiga stress, fortplantningen överallt går för fort

fötter, blodiga fötter
från 85262849:e gången ner till köket efter kaffe,
och väl uppe igen zappande
efter något intelligent på vår jord.

LPWJ 15/03/08
http://lordparzifal.blogspot.com/2008/03/rtter.html




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-05 01:07



Bookmark and Share


    Jnåt
lysande mörkt! :-)
2009-04-02

  L Patrik W Johansson VIP
Ja jag tror jag fick med alla tre vätskorna...

Be well,
LPWJ
2009-01-05

  dubbelve
Den här dikten är riktigt äcklig

på ett bra sätt

just för att den beskriver

sanningen
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP