Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den årliga släktmiddagen

Är nu här igen då kör
vi knyt kalas och träffas
hela släkten och har
det riktigt trevligt ihop

Vi ser denna dag som
helig för oss att få dela
på detta släkt kalas
genom det spar man
på ekonomin och att
få njuta av varandra
vid ett välfyllt och gott
mat bord

Så nu går jag och bara
väntar att för höra dörr
klockan ljuda och då är
det snart liv och lust
i huset då trivs jag
som bäst så ni är välkomna
nu min hela underbara släkt




Fri vers av Ann-christin
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 11:19



Bookmark and Share


  Maria T
Va fint att ni håller denna dag
som helig. Vilken stor underbar
släkt du har.
2009-01-10

  Michaela Dutius
Såna seder är viktiga och du har beskrivit det med en förväntan som slår gnistor
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin