Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

© skuldskänslor

När skulden ligger där
framför dig
den ligger där
vart du än går

den ställer till
förlamar
den dövar aptiten

vad är skulden över ?
äh, det spelar mindre roll

den äter upp dig inifrån




Fri vers av anooonyym
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anooonyym
anooonyym