Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leva

Jag ville leva
bäst
Jag ville leva mest
allt ville jag
leva.
ALLT ville jag
av livet.
När
Livet är en synonym
av JAG
är jag.




Fri vers av durr
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-05 19:28



Bookmark and Share


  Connie
Finurligt skriven, får en att tänka till!
2009-01-29

  Leif Furstedt
Kort och kraftfull, vackert gjort.
2009-01-08

    Tea Alex
"Allt ville jag leva"
Jättefint!!!
2009-01-08

  Kim VIP
Hade inte kunnat säga det bättre! Inte visste ja att du också kan skriva...
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr