Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insprerad av en annan poet här


En sann vän

En sann vän
är ny varje gång
och alltid samma.

Sann vän.
Mjäkar inte.
Smeker inte.
Slår inte.

Finns.

En sann vän
vill jag inte
hålla kvar
för det finns inga koppel
inget att dra i.

En sann vän

Finns.

Utan band eller tid eller
ens rum.

Du,min
jag,din
till tidens ände.




Fri vers av durr
Läst 478 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-30 22:49



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Älskade lilla tisse!
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr