Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beröring

men jag vill ha dig på så många tänkbara sätt
jag vill treva längs din kropp och känna ivern fylla dig
jag vill slita av dig alla plagg du bär
och vila mina ögon på din nakna uppenbarelse
och jag vet inte varför, men det tar tag i mitt sinne
varje gång jag inser att jag vill ha dig i varje centimeter
av mig
och jag vill vara i dig
känna ditt blod rusa
din hetta får gärna bränna mig

så länge jag får kyssa alla delar av dig




Fri vers av supersurrealist
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-05 21:26



Bookmark and Share


  L.byström
härligt befriande!
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist