Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilsenhet

 
vilsen?
vad då, jag är inte vilsen

titta inte på mig så där
du kan inte veta vem jag är

det syns inte alls
det är omöjligt för dig att veta hur jag mår

jag är väl precis som alla andra

 

vad sa du?

 

skulle alla vara vilsna?

skulle det vara en av mänsklighetens
stora konspirationer?

en tyst överenskommelse
att inte låtsas om
vilsenheten?

 

du är rolig du...




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-05 23:33



Bookmark and Share


  jörgen g
Nog är man vilse i mörkret om man inte har ett ljus med sig på sin stig.
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson