Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt krig

Utan vapen och attacker
kan krig ännu vara krig
Även utan ord kan det fortgå
Kallt krig, vad jag förstår

Här finns många djävlar
Jag tillhör en av dem
Några har flytt och flyttat ut
De blev då helgon, små änglar
Ändå är det kallt här
Rena rama nordpolen
Helvetet måste frusit över




Fri vers av LitenSyster
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-01-06 04:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känslokylan är förlamande.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster