Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor och dotter

Lätt att läsa andra
peka på problem
Svårt att titta inåt
lösa vårt problem

Jag tycker inte om dig
inte just nu
Du tycker inte om mig
varför vet bara du

Vi går förbi varandra
båda vägrar se
Förhållandet mor och dotter
blir aldrig något mer

När du vill prata, umgås
står jag inte ut
När jag vill prata, umgås
står du inte ut

Vi stör oss på varandra
båda vägrar se
Förhållandet mor och dotter
blir aldrig något mer




Fri vers av LitenSyster
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-06 04:08



Bookmark and Share


  Burn
Vers tre och fem, samma rader, är så bra. Och oerhört tunga, speciellt meningen "Förhållandet mor och dotter blir aldrig något mer". Den känns. Som att ett livsband skurits av.
2009-01-06

  albertina
Jag känner varendast ord du skriver.
Detta ligger mig när.
Vet hur du känner.
Viktiga ord.
Relationen till sin mor.
Men det finns sätt att finna varandra.
I allt kaos.
Fast det är svårt att se.
Tack för viktig text
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster