Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parent/s

Watch me screw up
Watch me fall
Watch me stand up
Or don't watch at all
Close your eyes
Count to ten and then
You'll never ever
See me again

Better than all mindless nag
Turn around, I'll pack my bag
You'll lose one more
and at this rate
You're fresh out of daughters
to raise and hate




Fri vers av LitenSyster
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-06 04:11



Bookmark and Share


  Stefan Palmqvist
Woops, lite sur på päronen måntro. Föredrar när du skriver på svenska. Svenska blir personligare och verkar stå dig närmare. Fortsätt dock att skriva och utveckla engelskan.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LitenSyster