Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvarande


Frånvarande är de senaste
På TV 8
Som består i att de samlas ett gäng
Tyckare och tycker
Och säger och snackar
Skit helt enkelt
Om en person
Nu senast Charlotte Perelli

Skvaller och skitprat
I system….
Jag trodde inte mina ögon när
Jag såg programmet….




Fri vers av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-07 05:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tyvärr är denna form av Navelskådning ingen Raritet, kolla en del kändisintervjuer av servila "lakejreportar" som får ens´mages innanmäte att ,formligen, "sprutlackera" närmaste golv !
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO